DE FEM KÆRLIGHEDSSPROG BRINGER STØRRE GLÆDE I FORHOLDET

Med de fem kærlighedssprog, har millioner af par verden over lært hvordan de bedre kan udtrykke deres følelser, ønsker og behov over for deres partner, og dermed bringe en større glæde og kærlig opmærksomhed ind i deres forhold.

​​Til daglig anvender jeg ofte de fem kærlighedssprog i min praksis med mine klienter. Jeg præsenterer dem også i forbindelse med eksempelvis retreats for par, hvor konceptet læres og hvor der også gives praktiske øvelser og metoder til hvordan de kan efterleves i hverdagen.

Jeg kan skræddersy et foredrag eller en workshop, så det passer præcis ind i det format, du ønsker og har brug for. Et foredrag kan have en varighed alt fra 30 minutter til fire timer. Jeg holder foredrag i Allerød, Lynge og Valby, men jeg kommer også gerne ud til resten af Sjælland. Ved større arrangementer har jeg adgang til lokaler i Farum, hvis du/I ikke selv har faciliteterne.

​Under et foredrag vil deltagerne blandt andet:

  • Lære alle 5 kærlighedssprog at kende
  • Via en test finde ind til hvilket sprog de selv bruger
  • Få en større fornemmelse for, hvordan kærlighedslivet kan forbedres
  • Få inspiration og ideer til hvordan konceptet let kan implementeres i hverdagslivet
  • Gå hjem med redskaber til omgående at få kærligheden til virkelig at mærkes

FORSTÅ DE FEM KÆRLIGHEDSSPROG

​Ifølge den amerikanske psykolog og relationsterapeut Gary Chapman, som har udviklet ideen omkring de fem kærlighedssprog i bogform, så udtrykker vi kærlighed forskelligt. Vi har forskellige måder at vise vores kærlighed på. Ved at kortlægge vores eget sprog, og forsøge at forstå det sprog, vores nærmeste har brug for, kan vi bedre nære hinanden og undgå mange af de misforståelser og konflikter der, så let kan opstå i parforholdet eller familielivet.

​Kærlighedens 5 sprog er nemlig en helt unik og universel metode til at forstå, mærke og føle den kærlighed som for eksempel ægtefæller har til hinanden. Måske kommer kærligheden ikke altid til udtryk på den bedste måde, fordi man ofte kan komme til at tale forbi hinanden. Det kan føles som om man taler to vidt forskellige sprog.

​BOOK ET FOREDRAG TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT

Du kan bestille et foredrag om de fem kærlighedssprog til dit næste arrangement ved at ringe på telefon 31 13 97 78 eller skrive til e-mail på heidi@loveathome.dk. Det vil med garanti blive en aften, hvor stort set alle tilstedeværende vil opdage nye redskaber til at få kærligheden i par- og familieliv til at blomstre.