KÆRLIGHEDSTERMOSTAT

Konceptet i Kærlighedens Termostat handler om, hvorfor det ofte går galt i forbindelse med vores konstante søgen efter ubetinget kærlighed, som er det der skal til for at vi føler os fuldstændig forbundet til et andet menneske Det gælder både i forhold til vores ægtefæller/partnere, vores børn, andre familiemedlemmer etc.

Det handler om hvorfor og hvordan vi personligt selv saboterer vores oplevelse af den ubetingede kærlighed, igennem uhensigtsmæssig og 100 % følelses styret adfærd, en adfærd som oftest foregår på et dybt ubevidst plan. En adfærd der, for de fleste, opstod på et sårbart og kritisk tidspunkt i vores første år..

Alle mennesker har et dybtfølt behov for at føle sig elsket og for at elske andre. Men ofte opstår der følelsesmæssige smerter i vores oplevelse af at føle os på ægte vis forbundet og ubetinget elsket. Kærlighedens Termostat® er en metode, der kan frigøre fra de uhensigtsmæssige adfærd der blokerer, det er en metode til at sætte kærligheden fri. Den kan hele de dybe sår af adskillelse og kan genetablere kontakten til den ubetingede kærlighed og til den du i sandhed er og altid har været, men blot har mistet kontakten til. En kærlighed som du personligt, på et ubevidst plan, forhindrer dig selv i at opleve.

Så at leve dit parforhold eller andre relationer i en tilstand af forbundethed og ren kærlighed, eller at overleve forholdenei en tilstand af ”disconnection” og frygt – hvad vil du helst?

Formodentligt ønsker du den første, men finder tit at du lever dit liv i den anden….hvorfor?

– fordi DU vælger at lade din kærlighedstermostat styre dig.

DU lader den ”vælge” hvordan du reagerer i dine intime kærlighedsforhold og du lader den sætte dagsordenen for hvordan atmosfæren eller klimaet i dit parforhold skal være. Forhold som du mest af alt ønsker, skal være kærlige, glædelige, trygge, varme og rummelige etc men som ofte ender med at føles lige modsat.

MEGET KORT FORTALT KAN MAN SIGE AT ”KÆRLIGHEDENS TERMOSTAT” ER

 • En automatisk respons på en stimulus
 • En fastlåst adfærd
 • Et grundlæggende skift i perception
 • Sjælens oplevelse af følelsesmæssig adskillelse
 • Din identifikation af kærlighed
 • Betinget kærlighed
 • Din for evigt

 

Lidt forenklet sagt, handler denne proces om at blive bevidst om, hvad det er der styrer og dominerer dig, dine tanker, dine følelser og din adfærd …og derefter – at slippe det, der er uhensigtsmæssigt og drevet af frygt i stedet for det der er drevet af kærlighed.

Ved at opdage din egen Kærlighedstermostat opdager og finder du sandheden omkring hvorfor du ”te’r” dig som du gør og hvorfor kærligheden og intimiteten til tider opleves svær, tung og smertefuld.

At gennemgå hele metodeprocessen omkring KT, er ganske enkelt forløsende og frigørende – ”Totalt som at blive født på ny” sagde en af dem jeg lavede Kærlighedstermostaten på i foråret.

Er det noget for dig at finde ind til din personlige kærligheds termostat og har du mod på at gennemgå en proces som vil kunne sætte dig ”fri” og i højere grad kunne give dig følelsen af ubetinget kærlighed og som også vil vise dig hvem du i sandhed virkelig er?

Hvis svaret er ja -så kontakt mig for en tid – det tager omtrent 2 timer….

Pris kr. 1.200 pr. person

FOR PAR HAR JEG ET SÆRLIGT FORLØB PÅ 4 GANGE:

 • 1. session: Et grundigt og kærligt blik på jeres forhold samt bestemmelse af hver jeres kærlighedssprog
 • 2. session: Kærlighedens termostat afdækkes for den ene part sammen med mig
 • 3. session: Kærlighedens termostat afdækkes for den anden part sammen med mig
 • 4. session: Jeg præsenterer begges termostater og “sande jeg” for begge parter og viser samt udpeger for begge, vigtige sammenhænge i forholdet, hvor det tit går galt og hvor der skal sættes ind for at styrke forholdet og give plads til at kærligheden i endnu højere grad kan blomstre imellem jer.

Pris i alt for alle 4 gange: kr. 4.600.