Hjælp til parforhold – find gnisten frem igen

 Parforholdet er en af de mest givende og nærende menneskelige relationer man kan leve i. Et parforhold kan dog også være en ekstremt udfordrende, drænende og destruktiv oplevelse for mange. Sådan behøver det ikke at være.

At have et fyldestgørende, kærligt og levende parforhold, er noget de fleste mennesker ønsker sig. Flere og flere par investerer derfor i hjælp til parforhold ved at konsultere en parterapeut, når de oplever udfordringer, som de ikke selv er i stand til at håndtere.

Som certificeret og eksamineret parterapeut, hjælper jeg med at finde gnisten frem i jeres forhold igen. Jeg bor i Allerød nær Lynge, og hjælper par fra hele landet – så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du for eksempel kommer fra Valby eller et andet sted i Danmark.

KONTAKT MIG FOR HJÆLP TIL PARFORHOLD

Søger I hjælp til parforhold, eller er I blot nysgerrige og vil høre nærmere om parterapi? I er hjertelig velkommen til at kontakte mig på telefon 31 13 97 78 eller e-mail på heidi@loveathome.dk.

Er du eller din partner afhængig af porno eller sex, tilbyder jeg også terapi og rådgivning herom.

 PARTERAPI MED ØVELSER, HVOR I KOMMER HINANDEN VED

Mange har enten reddet eller genoplivet et ellers udsigtsløst, halvdødt eller konfliktfyldt ægteskab ved at søge efter hjælp til parforhold. At gå til parterapi kan for nogle virke grænseoverskridende, men gevinsten ved at springe ud i det, kan vise sig at være lige det der skal til, for at få tændt gnisten igen og vække gamle eller hengemte følelser til live.

Måske er det lige præcis et besøg hos mig, der kan være det, der skal til for at “reboote”, genstarte eller genoplive jeres forhold.

Terapi hos mig forgår ikke altid på traditionel vis, hvor I sidder foran mig og fortæller om jeres udfordringer. Jeg afholder også workshops med en eller flere par, hvor vi eksempelvis sanse øvelser med chokolade i et telt, bygger i lego eller danser. Alle slags øvelser, hvor I kommer hinanden nært og genopliver intimiteten. Derudover afholder jeg også workshop om De 5 Kærlighedssprog, som kan være en hjælp til at forstå hinanden bedre.

Jeg kan hjælpe jer med at opspore eller opdage hvor i jeres samliv, der er opstået små eller store sprækker af misforståelser eller miskommunikation, der gør at I taler forbi hinanden. Disse misforståelser kan indirekte komme til at modarbejde ethvert forsøg fra den anden part på at reparere, opbygge eller styrke jeres forhold.