Retreats for par

Luksus weekend for par

Couples Retreat er til jer, som ønsker en luksus forkælelses-weekend!   

Couples Retreat bliver som regel afholdt på det dejlige Bymose Hegn hotel og kursuscenter.

Couples Retreat er en weekend for par, hvor kærligheden får lov til at blomstre og sanserne får mulighed for at vækkes og samværet nydes i stille og rolige omgivelser tæt på strand, hav og marker i Nordsjælland.

God mad, dejlige værelser og en varm, glædes fyldt og respektfuld atmosfære, danner rammen om fine aktiviteter, der vil foregå på en hensynsfuld og respektfuld måde overfor enhver der deltager.

Jeres forhold får en kærlig og berigende vitaminindsprøjtning, med rig lejlighed til at give hinanden al den opmærksomhed som I begge fortjener og I vil begge med gå hjem med en “kærligheds værktøjs-kasse” – fyldt med redskaber til at vække, nære og fylde hinanden fremover.

Som kursusleder vil jeg forkæle jer med bl.a. microforedrag:

  • Kvindens hjerne – Mandens hjerne – Forskellige dog yderst kompatible…
  • De 5 kærlighedssprog – kender I dem kan de udvirke mirakler
  • 10 tips til at booste samlivet
  • Det vigtigste i et parforhold – at kunne ”connecte”

Workshop:

  • Bedre forståelse og kommunikation, bedre samliv 

Der vil være en varm, glædes fyldt og ”ufarlig” atmosfære, hvor alle aktiviteter vil foregå på en hensynsfuld og respektfuld måde overfor enhver der deltager. 

Med dette ophold vil jeres forhold få en kærlig og berigende vitaminindsprøjtning, hvor I vil få rig lejlighed til at give hinanden al den opmærksomhed som I begge fortjener.

I vil begge med garanti gå hjem med en “kærligheds værktøjs-kasse” – fyldt med redskaber til at vække, nære og fylde hinanden fremover.

Prisen på dette pragtfulde retreat er kr. 6.500,- pr. par og vil inkludere: ophold og kursus m. alle foredrag, workshops, øvelser og andre aktiviteter samt diverse materiale der udleveres bl.a. hæftet “Rosen røde Kærligheds-tips” og 1 overnatning i dobbeltværelse; kaffe/te; 2x frokost; 1 x 2 retters menu; stort morgenbord.

Så und jer selv at være sammen nogle dage – kun jer to – med en lækker weekend, hvor det er kærligheden mellem jer, der får fuld opmærksomhed og udover bare at være sammen, vil denne retreat give  jeres forhold en top tuning så det batter.

To skønne dage med din partner eller ægtefælle på et skønt hotel i det skønne Nordsjælland.

Du kan reservere en plads ved at skrive til mig: heidi@loveathome.dk

De varmeste hilsener

Heidi Als Ringheim, 

LOVE AT HOME