​FORLØB I KÆRLIG KROPSFORSTÅELSE OG MENTAL BEVIDSTHED FOR KVINDER

  • Kursusforløb på 12 timer for kvinder
  • 6 moduler i alt
  • Hver anden tirsdag kl. 19-21

Dette er kurset hvor deltagerne instrueres og guides i ”Mind-Body” teknikker og øvelser.

Dette vil give en dybere og mere bevidst forståelse og fornemmelse for de indre funktioner og tilstande i krop og sind og vil give adgang til egen unikke univers af feminin visdom og essens.

Der vil være en skøn blanding og kombination af diverse danse og kropsøvelser, dejlig musik, sober samtale, afspænding/mindfulness og meditation, samt visualiserings og refleksions øvelser, hvor du som kvinde får mulighed for at udforske, udfolde og nyde din egen urkraft som kvinde.

Dette er kurset hvor DU får muligheden for at være til stede i dig selv og blive mere opmærksom, glad og tilfreds med dig selv og din krop og hvor vi sammen, skal have det sjovt og dejligt.

“Gennem min egen personlige livsrejse såvel som i mit faglige virke som parterapeut, sexolog,danse-, gymnastik- og mindfulness instruktør, ved jeg, at det at være i stand til at synke ind i samt blive mere opmærksom på,de emotionelle, spirituelle, fysiske og cykliske realiteter af det feminine, har en kraftfuld effekt på sundheden og velværet hos kvinder. At deltage i dette forløb vil guide og lede dig dybere ind i dette smukke univers hos dig selv og få kærligheden til dig selv til at blomstre op…”

– siger Heidi om dette særlige koncept, som er tiltænkt og nøje tilrettelagt for kvinder, der ønsker at udforske samt styrke især de feminine sider hos sig selv – og i selskab med andre dejlige kvinder.