FOREDRAG OG OPLÆG

Jeg afholder løbende foredrag, giver oplæg og kører workshops for virksomheder, par, familier, kirker, grupper og selvfølgelig også skoler.

​LIGE I ØJEBLIKKET ER DER FØLGENDE AT BYDE PÅ:

“DE 5 KÆRLIGHEDSSPROG” FOREDRAG/WORKSHOP

​Med de 5 kærlighedssprog har millioner af par verden over, lært hvordan de bedre kan udtrykke deres følelser, ønsker og behov overfor deres partner, og dermed bringe en større glæde og kærlig opmærksomhed ind i deres forhold.

​Dette koncept er noget jeg mener alle mennesker, store som små, burde kende til samt lære at bruge. 

​Ifølge den amerikanske psykolog og relations terapeut, Gary Chapman, som har udviklet ideen omkring de 5 kærlighedssprog, så udtrykker vi kærlighed forskelligt, dvs. vi har forskellige måder at vise vores kærlighed på.

​Jeg tror på at hvis vi bedre forstår det sprog vores ægtefælle, børn eller andre vi er i tætte relationer til, har brug for, og ved at opdage vores eget sprog, ja, så kan vi bedre nære og forstå hinanden, samt undgå mange af de misforståelser og konflikter der så let kan opstå i parforholdet eller familielivet.

​Kærlighedens 5 sprog er nemlig en helt unik og universel metode til forstå og ikke mindst for alvor mærke og føle den kærlighed som fx ægtefæller med garanti har til hinanden.

​DU VIL DENNE AFTEN BL.A.:

 • ​Lære alle 5 sprog at kende
 • Via en test finde ind til hvilket sprog du selv bruger
 • ​Få en større fornemmelse for hvordan du kan forbedre dit kærlighedsliv

​Dette er et foredrag som er stilet til kristne. Kirker, kirkelige organisationer og institutioner kan booke dette som foredrag, event eller arrangement:

 • ​Intimitet i ægteskabet
 • ​Seksuel intimitet – Guds smukke gave til ægtepar
 • ​Intimitet i ægteskabet og dermed også sex, er en vigtig og essentiel del af Guds plan med os mennesker.

​I Moses 3:24-25 læser vi ” Derfor skal en mand forlade sin far og sin mor og skal holde sig til sin hustru; og de skal blive ét kød

At blive ét kød er en fortløbende og vedvarende proces, der fra begge parter kræver en opmærksom, nærværende og kærlige indsats 24/7.

At blive ét kød handler også om at blive intim med hinanden på et emotionelt, åndeligt og socialt plan såvel som på et fysisk plan og det indebærer rigelige mængder af hengivenhed, trofasthed, tillid, vilje, mod, forståelse, nysgerrighed og tiltrækning.

Det handler derved rigtig meget om at lære hinanden at kende samt skabe en atmosfære af tryghed og dyb fortrolighed. Herren har, ved at lægge i os vores seksualitet samt give os evnen til at indgå i et intimt seksuelt samvær i ægteskabet, som udover at være en vigtig og hellige del af sit skaberværk med at kunne skabe børn, også har givet os en ganske forunderlig, meget smuk, stærk og helt unik måde hvorpå vi som mand og kvinde kan føle os meget tæt forbundet til hinanden.

​​HERUNDER LIDT FORSKELLIGT AF DET JEG KOMMER IND PÅ

 • ​En større forståelse af skønheden i seksualitet, som Gud har tiltænkt det.
 • Den kritiske rolle som følelsesmæssig og åndelig intimitet spiller i forhold til sund fysisk intimitet
 • Hvad er “normalt” i seksuel respons og aktivitet
 • Forskelle på mænd og kvinder (fx ift. Hjerne-funktioner og -aktivitet; kroppen og dens fysiologi og reaktioner; følelsesmæssig adfærd)

DET SENESTE ÅR HAR OGSÅ JEG BUDT PÅ FØLGENDE

 • Foredrag/Workshops
 • ​Junior har det bedst, når I har det godt….sammen!
 • ​På Allerød bibliotek for mødre på barsel – onsdage kl. 10-12
 • ​Friday Night Date – Workshop for par om de 5 kærligheds-sprog​ – læs mere om det her

​OPTAKT TIL FILMEN “HOPE SPRINGS” I BIOGRAFER

​Som optakt til filmen “Hope Springs” causerede jeg over, med henvisninger til filmen, hvordan det ”rutinerede” eller modne parforhold til tider kan ende med at stå med et stivnet kærligheds udtryk og et dødt samliv.

Der var også forslag til hvad der kan gøres for at man igen kan opleve et forhold til hinanden fyldt med nærvær, forbundethed og livsbekræftende kærlighed, der til stadighed kan flamme op.

(Oplægget var gratis at overvære i forbindelse med at man købte billetter til filmen).

​​Har du/I et specifikt ønske til et foredrag, oplæg eller andet, så kontakt mig endelig og vi kan i fællesskab sammensætte et arrangement som passer til det du har i tankerne.