Online kursus til kr. 398,- kan tages, når det passer dig

LÆR AT TRÆKKE VeJRET RIGTIGT

- OG FÅ ET SUNDERE OG SJOVERE LIV

ONLINE KURSUS

Samlet pris for 5 moduler kun 398,-

Du spørger måske: Kan noget så simpelt som at trække vejret ”rigtigt” have en positiv indvirkning på min søvn, min energi, mit immunforsvar, mit blodomløb, min uro i krop og sind?

Det oprigtige svar er: JA – det at trække vejret rigtigt og mere optimalt kan have stor indflydelse på alt ovenstående og faktisk mere til.

Mange af os trækker ikke vejret godt nok, så det kan generelt være en rigtig god investering at styrke vores krop ved at trække vejret rigtigt, hvilket også har en stor betydning, hvis vi bliver ramt af coronavirus eller lider af KOL eller astma. 

På online kurset vil jeg instruere dig i en række simple og virkningsfulde åndedrætsøvelser og vejrtrækningsteknikker, som du vil kunne have gavn af resten af dit liv. Og den gode effekt kan vi endda opnå ved at ligge behageligt på en måtte eller seng – nogle af øvelserne kan også sagtens udføres siddende.

Du bliver hjulpet gennem alle øvelser ud fra korte videoer pr. øvelse og lange videoer med øvelserne sat sammen i sin fulde længde. Du skal bare lytte med og selvfølgelig gøre det, som jeg fortæller om. Der vil også være skriftlige materialer, hvor du kan se billeder af øvelserne og bl.a. læse om det, der sker for din krop med en rigtig vejrtrækning.

Jeg hedder Heidi Als Ringheim og vil være din personlige vejrtrækningsinstruktør på hele kurset. Som mangeårig terapeut og behandler med certificering indenfor bevidst vejrtrækning har jeg udviklet Rigtig Vejrtrækning for Dig.

Få et sundere og sjovere liv med dette letforståelige online kursus, hvor du kan benytte mine videoer og støttematerialer igen og igen via din PC, telefon eller tablet.

RIGTIG VEJRTRÆKNING BLIVER MED TIDEN EN SUND VANE

Jeg glæder mig til at guide dig!

 

Udtalelser

→ “Løb giver mig livskvalitet, og øvelserne gør mig mindre stakåndet.”

→ “Allerede efter første øvelse mærker jeg en velvære og et mere ubesværet åndedræt.”

→ “Der er kommet ro over min vejrtrækning, og får jeg et astmatisk anfald, er det en tryghed, at jeg kan gøre brug af øvelserne.”

Rigtig Vejrtrækning for Dig kan

 • Give mere energi og udholdenhed
 • Forbedre søvnen
 • Styrke immunforsvaret
 • Forbedre blodomløb og fordøjelse
 • Nedsætte stress
 • Forbedre den seksuelle formåen
 • Afbalancere iltoptagelse, CO2 og nervesystemet
 • Forbedre optagelse af næringsstoffer
 • Give ro i krop og sind

Et indblik i teknikkerne

Illustration trække vejr fra annonce m baggrund

Efter bestilling tilsendes Email med adgang til kurset

Så snart du har bestilt og dermed betalt kr. 398,- vil du modtage en email med link til alle videoer og materialer om kurset. 

Kom altså hurtigt i gang med at få et sundere og sjovere liv, så der er energi til endnu mere aktivitet og dermed fornøjelser. Er du påvirket af en sygdom, kan en rigtig vejrtrækning være med til at hjælpe kroppen med udfordringerne.

historien: træning med glæde og fornyet energi

I en del år søgte jeg forskellige former for træning, som kunne give mig det, jeg havde brug for på flere planer. Jeg ønskede træning, som jeg med glæde ville ‘dyrke’, og som jeg så frem til at udføre flere gange om ugen, og som ikke ville føles som en sur pligt for at holde mig i form. Jeg ønskede at få styrket min krop og mit blodomløb. Jeg ønskede at styrke min mentale sundhed samt få mere ro i krop og sind og søgte træning, hvor jeg kunne få frigjort stress og komme i balance.

Jeg fandt hvad jeg søgte!

Alt dette og mere til har jeg gennem årene fået indfriet ved at lære mit åndedræt bedre at kende, ved at lære at trække vejret rigtigt og ved at udøve vejrtrækningsøvelser, som dem du vil kunne få adgang til via mit kursus. Og alt jeg fandt, kan nu komme dig til gode.

Det smarte ved dette kursus er, at du får adgang til det hele på én gang. Du kan tage det i præcis dit eget tempo, og gentage det igen og igen, for hele kurset er optaget, så du ikke skal være afhængig af tid og sted.

Livgivende vejrtrækning

Dette livgivende vejrtrækningskursus er udarbejdet fra mit mangeårige virke som terapeut og behandler sammen med en specialisering i åndedrætstræning. 

Kurset rummer viden og erfaringer fra mine egne og mange tusinde andres rigtige gode oplevelser og effekter af at trække vejret rigtigt og mere optimalt.

Vælger du at gøre brug af kurset, så du kan lære at trække vejret rigtigt og få et sundere og sjovere liv, vil du se mig på alle videoer, hvor jeg viser dig teknikkerne og guider dig igennem alle øvelserne.

Du kan opnå det samme

Kurset er opbygget med overskuelighed og hensynsfuld indføring i teknikker og øvelser over 5 moduler, der bliver til nye vaner på 5 uger – altså grundig instruktion i 5 teknikker, 5 øvelser, 5 træningsprogrammer og 2 opsamlingsvideoer. 

Der vil være forklaringer på skrift, korte videoer med hver enkelt teknik og øvelse, og længere videoer med hele træningsprogrammer, hvor du blot, sammen med mig ved din side, skal følge øvelserne gennem afslappende, beroligende og energiskabende vejrtrækninger.

Du vil få et forøget fokus på dit åndedræt, som kan hjælpe til at give…

 • dine organer mere ilt til at klare fysisk udfoldelse bedre
 • afslapning og ro i krop og sjæl
 • glæde og energi, der vil styrke dig og dermed også dine relationer

Din grund til at gøre brug af kurset kan være en helt anden, men uanset hvad kan jeg love dig, at du vil få en positiv effekt, hvis du følger kursets anvisninger.

Slå til NU!

Er du opsat på at forbedre din livskvalitet ved at få lært at trække vejret rigtigt og på den måde få et sundere og sjovere liv, så få glæde af det nu.